هزار حاجتِ من مستجاب اگر گردد؛هزار مرتبه هر بار حاجتم نجف است...#نجف
1 MB
السَّلامُ عَلَيْکَ يا أَمِيرِالْمُؤمِنِينَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ(ع)السَّلامُ عَلَيْکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا(سلاماللهعلیها )با مِهر تو هر دلی شرف میگیردعشق تو دل مرا هدف میگیردهر کس که به ذکر «یاعلی» دلگرم است از«فاطمه»ایوان نجف میگیرد#یاعلی#یازهرا#امیرالمومنین#نجف…Show more
@Music11h⠎⠇⠁⠍⠁⠍⠗⠺⠵⠀⠃⠁⠵⠀⠁⠺⠍⠙⠍⠀⠭⠊⠁⠃⠺⠝⠃⠷⠙⠀⠊⠅⠀⠗⠺⠵⠀⠃⠁⠗⠺⠝⠊⠀⠓⠺⠁⠀⠎⠗⠙⠀⠩⠙⠓⠀⠺⠀⠃⠺⠊⠀⠙⠺⠙⠀⠜⠞⠊⠩⠀⠅⠇⠀⠩⠓⠗⠀⠗⠺⠀⠛⠗⠋⠞⠓⠀⠺⠀⠃⠗⠛⠀⠓⠁⠀⠓⠍⠀⠩⠗⠺⠷⠀⠃⠓⠀⠗⠟⠯⠊⠙⠝⠀⠅⠗⠙⠝⠙⠁⠍⠗⠺⠵⠀⠃⠯⠺⠗⠞⠀⠗⠝⠙⠍⠀⠺⠀⠉⠩⠍⠀⠃⠎⠞⠓⠀⠏⠇⠊⠀⠍⠊⠅⠝⠍⠷⠚⠃⠀⠜⠓⠝⠛⠊⠀⠩⠙⠅⠁⠩⠀⠁⠊⠝⠚⠁⠀⠃⠺⠙⠊⠁⠊⠝⠀⠩⠓⠗⠀⠃⠗⠁⠊⠀⠟⠙⠍⠀⠵⠙⠝⠀⠋⠟⠾⠀⠞⠺⠀⠗⠁⠀⠅⠍⠀⠙⠁⠗⠙⠀⠁⠊⠀⠅⠁⠩⠀⠁⠊⠀⠅⠁⠩⠀⠞⠺⠀⠁⠊⠝⠚⠁⠀⠃⠺⠙⠊🧑🦯➡️🍁🍂#Eco_Quebec_Charlie…Show moreTaab O TabEhaam @RozMusic.com
این شادیِ تو زود به غم میرسد، بخندنوبت به گریههای تو هم میرسد، بخند
او یداللهّ، اسداللّه و شمشیر خداستاهل عالم صاحب عرش مُعَّلا حیدر است#امیرالمومنین5 MB
آدمی وقتی کلاهش را که قاضی میکندبی علی خصمش وضو نه، آببازی میکند#یکشنبه_های_علوی459 KB
من هيچ وقت نتونستم نمايشیبراى كسی احترام قائل باشم، هر احترامى كه گذاشتم، هرحرفى كه زدم،و هر كمكى كه كردم از ته دلم بود، عميق... واقعى... بدون نقاب...هیچوقت بخاطر منفعتم به کسی محبت نکردم،هرچی بوده از ته دلم بوده، و ازین بابت خوشحالم کهتا این جای راه واسه دلم کم نذاشتم.
هرگز خیال داشتنت قانعم نکردسیراب از سراب شدن غیرممکن است
• #خـدا °•🌱 • تنها اسمۍکہ هرجاصداش زدݦ °•✨ • با اخلاص گفټ : جـاݩ دݪم °•💜#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج#الله #امام_زمان ﷺ
عشق بين المللي عشق تو طالب دارد بردن نام علی (ع) سجده ی واجب دارد🔥
نخواندهاید یَدُاللهَ فَوقَ اَیدیهِم؟در آستین خدای احد، ید است علی#امیرالمومنین
ای کاروانِ عشق، وقتِ سفر رسیدهدل سوی کربلا و چشم سوی حرم کشیدهپرچم به دستِ عشق و نامِ حسین بر لباین قافله به شوقِ دیدارِ یار رسیده🔥🏴
چشمم به آخرین شب اسفند روشن استهرگز خلاف وعده نکرده بهار من
خدا با ماست باور کن زمان ناامیدی نیستبشارت میدهد باران که روزی سبز خواهی شد
@MESRA12hخدایا از دردهای منم خبر داری؟ 💔 رضا بقضائك و تسلیما لأمرك و لا معبود سواك یا غیاث المستغیثین🤲" رَبَّنَا إِنَّكَ تَعْلَمُ مَا نُخْفِي "تو از دردهایی که ما از دیگران مخفیمیکنیم، خبر داری...