Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
هزار حاجتِ من مستجاب اگر گردد؛هزار مرتبه هر بار حاجتم نجف است...#نجف
1 MB

Profile picture of ‌ساجده🚩‌
السَّلامُ عَلَيْکَ يا أَمِيرِالْمُؤمِنِينَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ(ع)السَّلامُ عَلَيْکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا(سلام‌الله‌علیها )با مِهر تو هر دلی شرف می‌گیردعشق تو دل مرا هدف می‌گیردهر کس که به ذکر «یاعلی» دلگرم است از«فاطمه»‌ایوان نجف می‌گیرد#یاعلی#یازهرا#امیرالمومنین#نجف…Show more

Profile picture of ‌Repent, The End's Near‌
در وفاداری ندیدم هیچ کس را مثل تو ای غم از حالِ دلم یک لحظه غافل نیستی #شعر #ادبیات #غم #دلتنگی #غمگین

روز محشر هم اگر سوی جهنم بروی یک نفر ضجه‌زنان پشت سرت می‌آید—کاظم بهمنی#شعر #ادبیات #غم #دلتنگی #غمگین

Profile picture of ‌نَجـوٰایِ شَـب‌
گفتی نظر خطاست، تو دل می بری رواست؟

Profile picture of ‌Music1‌
⠎⠇⠁⠍⠁⠍⠗⠺⠵⠀⠃⠁⠵⠀⠁⠺⠍⠙⠍⠀⠭⠊⠁⠃⠺⠝⠃⠷⠙⠀⠊⠅⠀⠗⠺⠵⠀⠃⠁⠗⠺⠝⠊⠀⠓⠺⠁⠀⠎⠗⠙⠀⠩⠙⠓⠀⠺⠀⠃⠺⠊⠀⠙⠺⠙⠀⠜⠞⠊⠩⠀⠅⠇⠀⠩⠓⠗⠀⠗⠺⠀⠛⠗⠋⠞⠓⠀⠺⠀⠃⠗⠛⠀⠓⠁⠀⠓⠍⠀⠩⠗⠺⠷⠀⠃⠓⠀⠗⠟⠯⠊⠙⠝⠀⠅⠗⠙⠝⠙⠁⠍⠗⠺⠵⠀⠃⠯⠺⠗⠞⠀⠗⠝⠙⠍⠀⠺⠀⠉⠩⠍⠀⠃⠎⠞⠓⠀⠏⠇⠊⠀⠍⠊⠅⠝⠍⠷⠚⠃⠀⠜⠓⠝⠛⠊⠀⠩⠙⠅⠁⠩⠀⠁⠊⠝⠚⠁⠀⠃⠺⠙⠊⠁⠊⠝⠀⠩⠓⠗⠀⠃⠗⠁⠊⠀⠟⠙⠍⠀⠵⠙⠝⠀⠋⠟⠾⠀⠞⠺⠀⠗⠁⠀⠅⠍⠀⠙⠁⠗⠙⠀⠁⠊⠀⠅⠁⠩⠀⠁⠊⠀⠅⠁⠩⠀⠞⠺⠀⠁⠊⠝⠚⠁⠀⠃⠺⠙⠊🧑‍🦯‍➡️🍁🍂#Eco_Quebec_Charlie…Show more
Taab O Tab
Ehaam @RozMusic.com

Profile picture of ‌امیرحسین قاسمی‌پور‌
این شادیِ تو زود به غم می‌رسد، بخندنوبت به گریه‌های تو هم می‌رسد، بخند

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
او یداللهّ، اسداللّه و شمشیر خداستاهل عالم صاحب عرش مُعَّلا حیدر است#امیرالمومنین
5 MB

آدمی وقتی کلاهش را که قاضی می‌کندبی علی خصمش وضو نه، آب‌بازی می‌کند#یکشنبه_های_علوی
459 KB

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
من هيچ وقت نتونستم نمايشیبراى كسی احترام قائل باشم، هر احترامى كه گذاشتم، هرحرفى كه زدم،و هر كمكى كه كردم از ته دلم بود، عميق... واقعى... بدون نقاب...
Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
خانم جوان🖤🚩

@zahrajavan  •  16 مرداد 1404

‏هیچ‌وقت بخاطر منفعتم به کسی محبت نکردم،هرچی بوده از ته دلم بوده، و ازین بابت خوشحالم کهتا این جای راه واسه دلم کم نذاشتم.

هرگز خیال داشتنت قانعم نکردسیراب از سراب شدن غیرممکن است

Profile picture of ‌سُرَادِقَةُ النُّور‌
• #خـدا °•🌱 • تنها اسمۍکہ هرجاصداش زدݦ °•✨ • با اخلاص گفټ : جـاݩ دݪم °•💜#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌#الله #امام_زمان ﷺ

Profile picture of ‌مهراد کاشه | مجنون حسین (ع)✊🚩‌
عشق بين المللي عشق تو طالب دارد بردن نام علی (ع) سجده ی واجب دارد🔥

نخوانده‌اید یَدُاللهَ فَوقَ اَیدیهِم؟در آستین خدای احد، ید است علی#امیرالمومنین

Profile picture of ‌مهراد کاشه | مجنون حسین (ع)✊🚩‌
ای کاروانِ عشق، وقتِ سفر رسیدهدل سوی کربلا و چشم سوی حرم کشیدهپرچم به دستِ عشق و نامِ حسین بر لباین قافله به شوقِ دیدارِ یار رسیده🔥🏴

چشمم به آخرین شب اسفند روشن استهرگز خلاف وعده نکرده بهار من

بی‌خدا بودم و بیهوده دعا می‌کردم حیف از آن خانه که بر باد بنا می‌کردمشکوه‌کردی که چرا با دگران می‌خندیغافلی، با همه تعریف تو را می‌کردم با چه رویی پس از این داغ صدایت بزنم من یک عمر تو را عشق صدا می‌کردمپ.ن. این قشنگه حتما گوش کنید#شعر #ادبیات #غم #دلتنگی #غمگین
2 MB

خدا با ماست باور کن زمان ناامیدی نیستبشارت می‌دهد باران که روزی سبز خواهی شد

قسم به نقطهٔ زیرین باء بسم‌اللهعلی‌ست معنی قرآن، سخن کنم کوتاه#یاعلی
616 KB

Profile picture of ‌MESRA‌
خدایا از دردهای منم خبر داری؟ 💔 رضا بقضائك و تسلیما لأمرك و لا معبود سواك یا غیاث المستغیثین🤲
Profile picture of ‌کاژه‌
کاژه

@Kazheh_83  •  5 مهر 1405

" رَبَّنَا إِنَّكَ تَعْلَمُ مَا نُخْفِي "تو از دردهایی که ما از دیگران مخفیمی‌کنیم، خبر داری...